Satakuntalaiset aktiivisia 20. edustajakokouksessa

30.05.2018

Eläkeläiset ry:n 20. edustajakokous pidettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Kylpylähotelli Kuntorannassa Varkaudessa 28. - 29. toukokuuta. Satakunnasta oli mukana 11 virallista edustajaa ja 2 seuraajaa. Matka toteutettiin yhteiskuljetuksella Pirkanmaan Aluejärjestön edustajien kanssa. Satakunnan matkavastaava Pentti Ranta toimi kuljettajana.

Kokousmatkalle lähdettiin jo sunnuntaina 27.5. poimimalla mukaan matkalaiset ensin Satakunnasta ja sitten Pirkanmaalta. Samalla saimme nauttia kauniista Suomen suvesta.

Satakunnan edustajat olivat hyvin valmistautuneet moniin yleiskeskustelupuheenvuoroihin. Saimme edustajamme myös pöytäkirjantarkastajaksi ja ääntenlaskijaksi. Kaikissa valiokunnissa oli satakuntalainen edustaja. Myös kokouksen puhemiehistössä meiltä oli edustus.

Järjestön uuteen hallitukseen saimme varsinaisen jäsenen paikan. Siihen valittiin Pauli Liekari Raumalta. Eläkeläiset ry:n valtuustoon valittiin kolme (3) satakuntalaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Valituiksi tulivat: Terttu Viinamäki, Nakkila (varalla Keijo Järvenpää, Huittinen), Matti Mesiniemi, Kankaanpää (Jouko Vuohiniemi, Ulvila) ja Tuula Telin, Pori (Antti Piittala, Kankaanpää).

Eläkeläiset ry:n puheenjohtajaksi valittiin edelleen Martti Korhonen ja valtuuston puheenjohtajaksi Kalevi Kivistö. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

30.05.2018Satakuntalaiset aktiivisia 20. edustajakokouksessa
08.12.2017Syyskokous Nakkilassa 8.12.2017